Rootsis Malmös kärgatas restoranis plahvatus (6)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi politsei Malmös.
Rootsi politsei Malmös. Foto: JOHAN NILSSON / AFP/Scanpix

Rootsis Malmös kärgatas eile enne keskööd restoranis võimas plahvatus, kirjutas Aftonbladet.

Politseil ei ole andmeid, et mõni inimene oleks viga saanud, kuid söögiasutuse purustused olid suured. Plahvatust oli kuulda terves linnas ning häirekeskus sai juhtunu kohta mitmeid kõnesid. 

Kohale on kutsutud pommirühm, ent plahvatuse põhjus ei ole selgunud. 

«Riiklik pommirühm viib läbi niinimetatud plahvatusjärgset uurimist, lisaks otsitakse märke sellest, mis plahvatas,» vahendas Aftonbladet politsei sõnu. 

«Võime muu hulgas leida DNA-d ja sõrmejälgi, need ei pruugi olla kõik hävinud,» lisas politsei, kelle sõnul ei ole selliste juhtumite puhul sageli tegemist pommiga. 

Sündmuskohal on ka uurijad, kes üritavad leida märke võimalikust toimepanijast. Politsei on juba küsitlenud mõningaid pealtnägijaid. 

Tähtsamat informatsiooni saadakse hetkel aga hoopis valvekaameratest. 

Kuigi inimesi viga ei saanud, on majanduslik kahju märkimisväärne. Restorani siseruumid ja fassaad on rängalt kannatada saanud. Rootsi ringhäälingu andmeil on ehitusmaterjali tükke lennanud hoonest umbes 20 meetri kaugusele. 

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles