Laste- ja perefilmid Just Filmil

Just Film
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Just Film

18. noorte- ja lastefilmide festivalil Just Film on ka hulk toredaid, armsaid ja rõõmsameelseid lastefilme, mida soovitame vaatama tulla kogu perega! Terve lastefilmide programmiga on võimalik tutvuda Just Filmi kodulehel.

«Talvelugu» on uus Eesti/Iiri animatsioon, mis viib meid tagasi 19. Sajandi lõpu Peterburi ja pajatab loo ühest maagilisest mantlist. «Smartzone ja Kidzone TV eriprogrammid» on mõeldud just kõige pisematele filmifännidele. 50-70 minutilised erinevatest multifilmidest koosnevad seansid, mis linastuvad nii tööpäevade hommikuti kui nädalavahetustel. «Klump» on vahva karupoiss, kes läbi seikluste õpib, kui tähtis on sõprus ja teineteisest hoolimine.

Juba mitu aastat on Just Filmi külastajaid rõõmustanud sellised tegelased nagu Kasper ja Emma. Sel aastal on nad tagasi filmiga «Kasper ja Emma lähevad aardejahile», mis jutustab loo ühest vahvast suvevaheaja seiklusest.

Rahvusvahelises lastefilmide võistlusprogrammis osalevad näiteks «Šokolaadipäev», «Kapten Sharky», «Supermerisiga» ja «Los Bando».

Filmil Šokolaadipäev on väga eriline seanss 30. novembril 13:00 Filmimuuseumis, kus on kohal ka filmi režissöör Jacek Piotr Blawut ja produtsent Ania Bławut-Mazurkiewicz.

Eesti keelde on dubleeritud - Šokolaadipäev, Kapten Sharky, Supermerisiga, Kasper ja Emma lähevad aardejahile, Klump, Smartzone ja Kidzone eriprogrammid.

Nädalavahetuste seanssidel on kõigil lastefilmide programmi külastajatel võimalus võita ka eriti vinge Kindlustusmaakler IIZI kinkekott. Kas loosiõnn naeratab sinu seansile ja istekohale? Tule ja saa teada!

Talvelugu

Talvelugu Piletilevi

Smartzone ja Kidzone TV Eriprogrammide Piletilevi

 

Šokolaadipäev

Supermerisiga 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles