Nicklas Bendtner lähebki reaalselt vangi

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicklas Bendtner.
Nicklas Bendtner. Foto: CLODAGH KILCOYNE / REUTERS

Endine Arsenali ründaja Nicklas Bendtner mõisteti Kopenhaagenis taksojuhi ründamise eest 50 päevaks vangi. Jalgpallur jättis kohtuniku otsuse edasi kaebamata, mis tähendab, et teda ootabki ees reaalne vangistus.

Intsident jalgpalluri ja taksojuhul leidis asset septembris Kopenhaagenis. Kolm päeva pärast kõnealust õhtut andis Bendtner pressikonverentsi, kus sõnas, et kahetseb oma tegu. Jalgpalluri sõnul astus ta välja oma tüdruksõbra kaitseks.

Tema elukaaslase Philine Roepstorffi sõnul oli paar soovinud peolt koju saada ning võtnud takso. Kui nad nägid, et arve liiga suureks läheb, otsustasid nad autost lahkuda. Tema sõnul olevat taksojuht sellepeale ärritunud ning Roepstorffi suunas veepudeli visanud. See aga ajas endast välja Bendtneri, kes lõi taksojuhil lõualuu puruks.

Pärast Arsenalist lahkumist 2014. aastal on Bendtner mänginud veel Wolfsburgi, Nottingham Foresti ning nüüd Rosenborgi eest. Viimases klubis on ta 75 mänguga löönud 33 väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles