Valus kaotus: võõrsil mänginud Žalgiris jäi lisaajal alla CSKA-le

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Rodriguez (palliga).
Sergio Rodriguez (palliga). Foto: Tatyana Makeyeva / Tatyana Makeyeva/TASS

Korvpalli Euroliigas teenis valusa kaotuse Kaunase Žalgiris, kes jäi lisaajal alla 97:99 alla Moskva CSKA-le.

Neljandale veerandajale minnes oli Žalgirise edu CSKA ees 60:59, ent kui otsustavat veerandaega jäi mängida veel kolm minutit, suutis Žalgiris vahe kasvatada üheksale punktile.

Otsustavatel hetkedel oli kodusaalis mänginud CSKA aga kindlam ning 25 sekundit enne normaalaja lõppu viigistas Sergio Rodriguez kahesega mängu 86:86. Selle seisu pealt mindi vastu lisaajale.

Lisaaeg möödus punkt-punkti mängus. Võidu tõi CSKA-le Will Clyburn, kes tabas 17 sekundit enne lisaaja lõppu kaks vabaviset, viies kodumeeskonna 99:97 võidule.

Võitjate resultatiivseimana viskas Rodriguez 24 punkti, Cory Higgins lisas 23 ning Clyburn 15 silma. Žalgirise resultatiivseim oli 19 punktiga Antanas Kavaliauskas.

Hooaja kaheksanda võidu teeninud CSKA tõusis ühele pulgale Madridi Realiga - kumbki meeskond pole sel hooajal Euroliigas veel mängu kaotanud. Žalgirisel on aga kirjas kolm võitu ja viis kaotust.

Teises lõppenud mängus alistas Moskva Himki 85:69 Buducnosti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles