Aktiivseid külaelanikke kutsutakse arvamust avaldama

maaelu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klaviatuur
Klaviatuur Foto: «Reporter» / Kanal 2

Külaliikumine Kodukant on koostamas Eesti külaliikumise strateegiat, mis võtaks arvesse Eestimaa külade, alevike ja väikelinnade tegelikku olukorda ja vajadusi. Selleks palub liikumine külavanamete, kogukonna liidrite ja teise aktiivsete maaelanike arvamusi ja ideid. Kokkuvõtteid tehakse 8. detsembril Rõngus.

Strateegiaga loodetakse leida vastuseid, kuidas maakogukonnad tegelikult elavad. Selleks palubki külaliikumine vastata nende poolt koostattud küsimustikule. Vastuseid oodatakse hiljemalt 1. detsembriks.

Küsimustik on anonüümne ja selle kokkuvõtet saad tulevikus lugeda veebilehel kodukant.ee ning kuulda Eestimaa külade arengupäeval "100 ideed, mida Eesti külad ellujäämiseks vajavad" 8. detsembril Tartumaal Rõngu rahvamajas, kuhu saab registreeruda siin. Üritust korraldavad KÜSK ja MTÜ Eesti Külaliikumine Kodukant. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles