Terav torge: Red Bulli pealik tegi Mercedese kulul nalja

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esteban Ocon.
Esteban Ocon. Foto: HZ/PIXATHLON/SIPA / HZ/PIXATHLON/SIPA

Red Bulli pealik Christian Horner ei suutnud end tänasel pressikonverentsil tagasi hoida ning tegi terava nalja 22-aastase Esteban Oconi ja Mercedese suunas.

Nimelt teatas Mercedes täna, et lõppeval hooajal Force India ridades sõitnud Ocon on järgmisel hooajal Mercedese varusõitja. Mercedese pealikult Toto Wolffilt küsiti, mida see täpsemalt Oconi jaoks tähendab.

«Ta hakkab meile väga lähedal olema. Temast saab meie varusõitja. Ta hakkab palju aega simulaatoris veetma ning tema ülesanne on olla valmis 2020. aastaks,» ütles Wolff, kuid siis segas talle vahele Red Bulli pealik Horner.

«Kui te saaksite talle selgitada, mida erinevad lipud tähendavad, oleks see suureks abiks,» naljatas Horner. Wolffi näoilme jäi aga surmtõsiseks ning talle see nalja ei pakkunud.

Horneri nali oli viide Brasiilia GP-le, kus tema sõitja Max Verstappen oli võistlust juhtimas, kuid põrkas siis kokku ringiga maha jäänud Oconiga, kes soovis liidrilt ringi tagasi võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles