Rallifännidele avanes erakordne võimalus

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ford driver Sebastien Ogier of France celebrates winning his sixth world rally title after finishing fifth on the final day of the World Rally Championship (WRC) Rally Australia near Coffs Harbour on November 18, 2018. (Photo by WILLIAM WEST / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --
Ford driver Sebastien Ogier of France celebrates winning his sixth world rally title after finishing fifth on the final day of the World Rally Championship (WRC) Rally Australia near Coffs Harbour on November 18, 2018. (Photo by WILLIAM WEST / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE -- Foto: WILLIAM WEST / AFP

Rallifännidele pakutakse ainulaadset võimalust osaleda M-Spordile kaks meistritiitlit toonud Sebastien Ogier ja Julien Ingrassia lahkumispeol.

M-Sport pakub kahele inimesele võimalust liituda peoga, mis jääb meedia ja avalikkuse eest suletuks. Selleks, et kutset saada, tuleb võita internetioksjon, mille tulu läheb heategevuseks.

«See on kahele rallifännile väga eriline võimalus. Meil olid Sebi ja Julieniga kaks imelist aastat ning nüüd soovime neid nendega koos tähistada. Võitsime nendega koos ju ka ühe meeskondliku tiitli,» ütles M-Spordi pealik Malcolm Wilson.

«Samal ajal peame neile ka head aega ütlema. Sellest kujuneb unustamatu ja emotsionaalne päev. Ootan juba väga, et saaksin kahte oksjoni võitjat, kes annavad suure panuse heategevuseks, meie peol tervitada,» jätkas Wilson.

Oksjoniga on võimalik lähemalt tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles