Politsei otsib Pärnus kodust lahkunud 15aastast poissi

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei palub kaasabi selgitamaks 15aastase Ardo asukohta, kes lahkus 17. novembril oma Pärnus asuvast kodust.
Politsei palub kaasabi selgitamaks 15aastase Ardo asukohta, kes lahkus 17. novembril oma Pärnus asuvast kodust. Foto: Politsei

Politsei palub abi, selgitamaks 15aastase Ardo asukohta. Poiss lahkus 17. novembril kodust Pärnus.

Ardo oli erikoolist kodukülastusel, kuid lahkus kodust laupäeva, 17. novembri õhtul. Poiss pidi kooli naasma 19. novembril, ent sinna ta ei jõudnud. Poiss on varemgi ära jooksnud.

Möödunud nädala vältel õnnestus poisiga ühendust saada telefoni teel ja sotsiaalmeedia kaudu. Politsei positsioneeris Ardo telefoni, kuid see ei andnud tulemust ja poisi asukoht on teadmata.

Politseinikud on koostöös lähedastega kontrollinud kohti, kus poiss võib aega veeta, paraku tulutult. Politseile teadaolevalt võib Ardo liikuda Tallinnas või selle lähistel.

Ardo on kõhnema kehaehitusega, umbes 175 sentimeetrit pikk. Tal on tumepruunid juuksed, paremas kõrvas kannab ta musta värvi kõrvarõngast. Viimati olid Ardol seljas musta värvi jope ja teksapüksid ja jalas sama värvi tossud.

Politsei palub kõigil, kes on Ardot näinud või kel on infot tema asukoha kohta, anda sellest teada telefonil 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles