Moyes: Toni Kroos oli nõus tulema Manchester Unitedisse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toni Kroos
Toni Kroos Foto: Maxim shemetov / REUTERS

Endine Manchester Unitedi peatreener David Moyes avalikustas, et oli enne Unitedisse minemist jõudnud kokkuleppele Toni Kroosiga, kes lõpuks siiski meeskonnaga ei ühinenud.

Moyes võttis aastal 2014 Sir Alex Fergussonilt üle Manchester Unitedi juhtimise. Suurte lootuste ja plaanide meeskonda läinud treener ei suutnud ootusi täita ning United otsustas Moyes'i lahti lasta. Nüüd avalikustas Moyes muuhulgas ka seda, et Toni Kroos oli nõustunud tulema Unitedisse mängima.

«Toni Kroos oli nõus minuga koos Manchester Unitedisse tulema. Külastasin teda ning tema perekonda, kui ta mängis veel Müncheni Bayernis. Saime seal kõikides asjades kokkuleppele,» rääkis Moyes Talksport'ile.

Vaatamata sellele ei läinud juba kokku lepitud tehing ikkagi lõpuks läbi. Siiani pole teada mis põhjusel United Kriisist ilma jäi, kuid 2014. aastal pärast MM-tiitli võitmis asus Kroos mängima Hispaania tippklubis Madridi Realis.

Lisaks oli Moyes'il üleminekute osas mitmeid huvitavaid plaane – ta tahtis Manchesteri meeskonda tuua lisaks veel Gareth Bale'i, Cesc Fabregast ning Leighton Baines'i. Siiski oli Kroos neist kõigist osutnud tähtsaimaks väljavalituks. Lõpuks ei ühinenud aga meeskonnaga ükski neist mängijatest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles