Jaapani turismipiirkonda raputab kuue inimese mõrv

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaapani politseinik. Foto pole seotud kõnealuse juhtumiga.
Jaapani politseinik. Foto pole seotud kõnealuse juhtumiga. Foto: ISSSEI KATO / REUTERS / SCANPIX

Edela-Jaapani väikelinn Takachiho on šokis pärast kuue inimese võigast mõrva, tapetutest viis olid seejuures ühe pere liikmed, kes leiti koos talumajast. Lisaks kuuele tapetule leiti lähedalasuvast jõest veel ühe sinna kukkunud või hüpanud inimese surnukeha.

Uurijad avastasid eile esmalt ühe naise surnukeha talumaja juurest hoovist 12 000 elanikuga Takachiho mägilinnakeses Miyazaki prefektuuris. Majast seest leiti veel viis surnukeha, nende seas väikese tüdruku oma.

Meedia andmeil oli osasid ohvreid ilmselt pussitatud.

Neli ohvrit on praeguseks tuvastatud: 66-aastane Mihoko Iihoshi, kes oli talu omaniku naine, 72-aastane talu omanik Yasuo Iihoshi, nende seitsmeaastane lapselaps Yui ning meessoost peretuttav, 44-aastane Fumiaki Matsuoka.

Ülejäänud ohvrite nimed on esialgu avalikustamata.

Politsei läks talumajja pärast seda, kui üks sugulane oli neile helistanud ja väljendanud muret, kuna polnud perega kontakti saanud, vahendas Kyodo uudisteagentuur.

Seitsmes surnukeha leiti jõest kolm kilomeetrit talust eemal. Politsei oletab, et tegu on Yasuo Iihoshi pojaga ning tundub, et ta sõitis jõge ületavale sillale perekonna autoga.

Piirkond Takachiho oru ümbruses on populaarne turistide seas, kes käivad seal loodust nautimas. Samuti on kant seotud Jaapani shinto usuga.

Veretöö põhjustas kogukonnas hirmu ning kohalikud ametnikud kutsusid inimesi üles ettevaatlikkusele ja palusid neil lapsed koolist ära tuua. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles