Verstappen karistuseks määratud üldkasuliku töö kohta: ma ei taha välja näha nagu idioot

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen
Max Verstappen Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Brasiilia etapi järel Esteban Oconi tõuganud Max Verstappen peab karistuseks tegema üldkasulikku tööd. Noor hollandlane pole aga karistuse üldse rahul. 

Verstappen oli Brasiilias sõitu juhtimas, kui ringiga maas olnud Ocon ootamatult temast mööduda üritas ja mehed omavahel kokku põrkasid. Verstappen kaotas koha Lewis Hamiltonile, kes sõidu võitis. Pärast etappi tõukas hollandlane näost näkku kohtudes korduvalt Oconi, mille eest määrati Verstappenile karistuseks kaks päeva üldkasulik tööd.

«Ma arvan, et mind on niigi selles olukorras juba liiga raskelt koheldud. Ma arvan, et mulle leitakse mõni mõistlik töö, sest ma ei soovi näha välja nagu idioot tehes ühiskondliku kasulikku tööd,» rääkis Verstappen Sky Sportsile.

«Arutleme teemat koos meeskonna ja FIA-ga ja siis otsustame, mida me teeme. Eks ma pean sellega leppima, mis mul muud üle jääb. Minu arust on see ikkagi ebareaalne karistus, aga mis teha – peame sellele lahenduse leidma,» lausus Verstappen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles