Ligi ja Kallase arvamused Tarandi juhtumis lähevad lahku (13)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil istub vasakul Jürgen Ligi, Lipsuga on Kert Valdaru, paremal Kaja Kallas.
Pildil istub vasakul Jürgen Ligi, Lipsuga on Kert Valdaru, paremal Kaja Kallas. Foto: Erik Prozes / Postimees

Kaja Kallas kirjutas oma kommentaaris, et EKRE ei üritanud inimesi maha rahustada, vaid ergutas takka. Jürgen Ligi leidis, et Indrek Tarand on peksa saamises paljuski ise süüdi.

Reformierakonna esimees Kaja Kallas kirjutas täna õhtul oma Facebooki lehel, et inimesed läksid poliitiliste vaadete erimeelsuses omavahel kaklema. «Fakt on see, et eestlased läksid eestlastele poliitiliste vaadete pärast kallale ja riigikogus esindatud ja koosolekut korraldanud poliitiline partei ei üritanud inimesi mitte maha rahustada, vaid ergutas takka.» Lisades, et ühiskonna omavahelised kisklemised, viha õhutamine ja lõhede tekitamine «on vesi ainult Venemaa veskile.»

Reformierakonna aseesimees Jürgen Ligi kirjutas Facebookis, et Indrek Tarand on ise süüdi, et Tarand murdis võõrale peole sisse ja mõistab EKRE piketil osalejate pahameelt. 

«Olen oma sõnade juures ja küsin, kuidas see eilne abiks oli? Ei ole debati tsiviliseerimine murda sisse võõrale peole ja väita end olevat kutsutud, pahandada võimuesindajana ebapiisava sõnaõiguse pärast nendega, kelle sõna muul ajal üldse ei kostu,» kirjutas Ligi. 

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles