Reisija kaebas lennufirma kohtusse, sest sai väidetavalt tüseda kaasreisija pärast vigastada

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Leo Lintang / PantherMedia / Scanpix

Reisija kaebas lennufirma British Airways kohtusse, sest väidetavalt põhjustas «paksu» inimese kõrval istumine talle vigastusi.

Stephen Prosser väidab, et ta sai lennureisil viga, sest 13-tunnise lennu ajal istus tema kõrval 198 cm pikk ja 143 kg kaaluv mees. Prosseri sõnul said tema pehmed koed vigastada, sest see suur reisija surus ennast tema vastu.

Härra Prosseri sõnul, kes ise on 158 cm pikk, oli kaasreisija nii suur, et tema keharasv ulatus üle istme mitu sentimeetrit. «Tegemist oli hiiglasliku inimesega, mitte ainult ülekaalulisega, vaid samuti suure kondiga. Ta oli tõesti jurakas,» ütles mees.

Härra Prosser ütles, et ta palus ennast mujale istuma panna, kuid see ei osutunud võimalikuks, sest lennukis olid kõik kohad täidetud. Lennusaatja sai talle pakkuda vaid patju ja tekke juurde – mees võttis need vastu.

Ta ütles, et ta oli sunnitud pärast seda käima korduvalt kiropraktiku juures. Mees süüdistab lennufirmat valu ja kannatuste põhjustamises, lisaks ma mugavuse kaotamises. Mehe advokaadi sõnul oli tema klient sunnitud olema ebaloomulikus ja ebamugavas asendis terve lennu aja.

British Airways eitab süüdistusi ning väidab, et härra Prosseril ei olnud lennukist lahkudes ühtegi märki vigastustest, kirjutab The Travel Magazine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles