5 jakki, mis peaksid iga naise garderoobis olema

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taylor Hill
Taylor Hill Foto: / Josiah Kamau / BuzzFoto.com / Scanpix

Siin on viis erinevat jakki, mis aitavad iga olukorraga toime tulla. 

Teksajakk 

Gabrielle Allen
Gabrielle Allen Foto: Can Nguyen/Capital Pictures / CAN/Capital Pictures

Teksajaki võlu peitub tema mitmekülgsuses. Teksajakk sobib kanda nii tavaliste pükste kui ka seelikuga, kuid ei maksa karta ka teksajaki ja teksapükste kombinatsiooni. Teksajakki saab kombineerida nii neutraalsete värvitoonide kui ka kirjude mustritega. Kevadel ja suvel saad ainult jaki kasuks otsustada ja talvel võid seda näiteks mantli all kanda. 

Nahktagi

Taylor Hill
Taylor Hill Foto: / Josiah Kamau/BuzzFoto.com

Nahktagi on täielik klassika, mida saab ühtviisi hästi kombineerida nii pükste kui ka kleitide ja seelikutega. Väärtuslik ese iga naise garderoobis.

Trench-mantel

Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: Doug Peters / Doug Peters/EMPICS Entertainment

Pole midagi ikoonilisemat kui klassilaline trench-mantel. Sobib kanda nii teksade, seelikute kui ka kleitidega. Tegemist on elegantse ja ajatu esemega, mis ei vea sind kunagi alt.

Pintsak

Emilia Clarke
Emilia Clarke Foto: Birdie Thompson/ADM/Capital Pictures / BT/ADM/Capital Pictures

Hästiistuv pintsak on mitmekülgne riietusese, mis peaks iga naise kapis olema. Lisaks ärikohtumisetele, võid seda kanda ka õhtul välja minnes. Selleks, et pintsakust viimast võtta, tasub jääda klassikaliste värvitoonide nagu musta ja tumesinise juurde. 

Väljapaistev jakk

Jasmine Tookes
Jasmine Tookes Foto: Mike Reed / ZUMAPRESS.com

Mõtle sellest jakist kui erilisest kokteilikleidist. Pole oluline, mis materjali või lõikega on tegu, see jakk tõmbab tähelepanu. Sa ilmselt ei kanna seda nii tihti kui teisi esemeid, aga vahel on hea silmapaistev olla.

Allikas: PureWow

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles