Põhjamaade staarid Dar Selim ja Lisa Carlehed esitlevad PÖFFil uut filmi

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus film "Kuni me kukume"
Uus film "Kuni me kukume" Foto: Kaader filmist

Pimedate Ööde filmifestivali põhivõistlusprogrammi kuuluva Taani filmi «Kuni me kukume» tänaõhtune maailmaesilinastus toob Tallinna ka Põhjamaade staarnäitlejad Dar Salimi ja Lisa Carlehedi.

Taani näitleja Dar Salim on Eesti vaatajale tuttav eelkõige telesarjadest «Sild», «Dicte» ja «Troonide mäng», aga ka Ridley Scotti lavastatud suurfilmist «Exodus: jumalad ja kuningad». PÖFFi publik teab teda filmide «Kaaperdamine» (2012) ja «Sõda» (2015) järgi, mille Taani esitas mitteingliskeelse filmi Oscarile. Lisaks on meie kinodes näidatud filmi «Kättemaksu hind».

Rootsi näitlejanna Lisa Carlehed on muuhulgas mänginud Taani Netflixi ulmeseriaalis «Vihm» (The Rain, 2018) ja filmi «Kuni me kukume» režissööri Samanou Acheche Sahlstrømi esimeses mängufilmis «Sinu kätes», mis võitis 2015. aastal Göteborgi filmifestivalil peaauhinna ja kuulus ka PÖFFi programmi.

Peale nende on Tallinnas ja esitlevad oma filmi «Kuni me kukume» režissöör Samanou Acheche Sahlstrøm ja produtsent Sara Namer, kes on muuhulgas tootnud nii Sahlstrømi esimese filmi «Sinu kätes» kui ka HÕFFil näidatud õudusfilmi «Sorgenfri» (2015).

«Kuni me kukume» räägib abielupaarist, kes naaseb kuurortlinna, kus nad on aastaid tagasi kaotanud oma poja. 

Filmi saab näha täna õhtul kell 20.45 Coca-Cola Plazas, homme kell 21.15 Tartu Elektriteatris ja pühapäeval kell 17.15 taas Coca-Cola Plazas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles