Video: saatejuht Piers Morgan asus David Beckhami kaitsele, musitades saatekülalist suule

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piers Morgan ja Peter Andre musitamas
Piers Morgan ja Peter Andre musitamas Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Briti tuntud saatejuht Piers Morgan suudles täna, 28. novembril saates «Good Morning Britain» külas olnud lauljat Peter Andred suule, asudes selle sammuga endise vutistaari David Beckhami kaitsele.

53-aastane Morgan arutas oma saates koos 43-aastase Andrega David Beckhami harjumust anda oma seitsmeaastasele tütrele Harperile suule musi, teatab Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Christmas is coming ?? Let’s go skate ♥️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Beckhami avaldatud musifoto foto tekitas sotsiaalmeedias kriitika, et kas tuntud mees käitub ikka õigesti kui musitab oma tütart suule. Paljude silmis oli tegemist millegi intsestilaadsega.

43-aastase Beckhami fännid asusid ta kaitsele, et ka paljud teised staarid ja tavainimesed musitavad oma lapsi suule.  Veel lisati, et ründajad muutsid täiesti süütu tegevuse oma kommentaaridega negatiivseks.

Morgan kommenteeris pärast Andre suule musitamist, et see tundus täiesti normaalne. Andre omakorda sõnas, et saatejuhil on pehmed huuled.

Piers Morgan ja Peter Andre musitamas
Piers Morgan ja Peter Andre musitamas Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Morgan pidas laste suule musitamist omapäraseks, kuid pärast saatekülalisele musi andmist pigem kaldus selle poole, et David Bechamil on õigus oma tütart suule musitada, kui ta tahab. 

Beckhami fännid avaldasid sotsiaalmeedias, millised on nende kogemused vanemate poolt suule musitamisega ning suur osa tunnistas, et nende vanemad musitasid neid suule.

«Tundub, et suule musitajate vastastel on mingid vaimsed probleemid, muidu nad ei kritiseeriks seda ega võrdsustaks intsestiga,» kommenteeris üks isik.

Veel mitmed sõnasid, et David Beckham näitab oma ilusa fotoga, et ta armastab oma tütart.

David Beckhamil ja ta naisel Victoria Beckhamil on lisaks tütar Harperile veel kolm poega, 19-aastane Brooklyn, 15-aastane Romeo ja 13-aastane Cruz.

David Beckham poja Brooklyni (vasakul) ja tütar Harperiga 2015 oma abikaasa Victoria Beckhami moešõul
David Beckham poja Brooklyni (vasakul) ja tütar Harperiga 2015 oma abikaasa Victoria Beckhami moešõul Foto: Lucas Jackson / Reuters/Scanpix

David Beckhami sõnul oli ta inimeste reageeringust üllatunud. Ta lisas, et kui ta pojad väiksemad olid musitas ta ka neid huultele, kuid nüüd on nad peaaegu täismehed ning enam ta seda ei tee.

«Lapsi tuleb hellitada ja neile tuleb näidata, et armastad neid. Lapsed on minu ja mu naise elus kõige tähtsamad,» teatas eksjalgpallur.

Enne oma meest tekitas samsuguse skandaali Victoria Beckham, kes postitas tütar Harperi viiendal sünnipäeval Instagrami foto, millel ta musitab tütart suule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles