Kaks meest ründas Tallinnas telefoniga inglise keeles rääkinud naist (45)

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stroomi rand.
Stroomi rand. Foto: Mihkel Maripuu

Põhja-Tallinnas ründas teisipäeval kaks meest Stroomi rannas koeraga jalutanud ning telefoniga inglise keeles rääkinud ameeriklannat, politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust.

Põhja prefektuuri Kesklinna politseijaoskonna juht Kaido Saarniit ütles, et täna hommikul pöördus kannatanu politseisse avaldusega ning politsei alustas asjaolude välja selgitamiseks kriminaalmenetlust kehalise väärkohtlemise paragrahvi alusel.

«Kuulasime kannatanu üle ning hetkel töötame aktiivselt selle nimel, et selgitada juhtunu asjaolusid ja tuvastada võimalikke ründajaid. Kontrollime kirjeldusi juhtunust, mille järgi järgnesid kaks eesti keelt kõnelevat meest eile ühele naisterahvale Stroomi rannas, kõnetasid teda ning hakkasid ühel hetkel loopima kividega naise ning temaga koos olnud koera pihta,» rääkis Saarniit.

Naine ei saanud õnneks raskeid kehavigastusi. Kividega sai pihta ja vigastada ka koer.

Kannatada saanud naise sõbranna sõnul sai ameeriklanna asjast aru nii, et rünnaku põhjus oli inglise keeles rääkimine.

Kommentaarid (45)
Copy
Tagasi üles