Vanas füüsikainstituudis seab end sisse esimene üürnik

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endise füüsikainstituudi hoones, Novapolise tehnoloogia- ja ärilinnaku Fi ärimajas on käsil sisetööd. Viiendal korrusel tutvustas Novapolise juhataja Veiko Keerberg poole korruse suurust ruumi, kus varakevadel hakkab tööle Tallinki kõnekeskus.
Endise füüsikainstituudi hoones, Novapolise tehnoloogia- ja ärilinnaku Fi ärimajas on käsil sisetööd. Viiendal korrusel tutvustas Novapolise juhataja Veiko Keerberg poole korruse suurust ruumi, kus varakevadel hakkab tööle Tallinki kõnekeskus. Foto: Margus Ansu

Riia tänava lõpus füüsikainstituudi endisesse hoonesse rajatava Novapolise tehnoloogia- ja ärilinnaku Fi ärimaja on väljastpoolt valmis, sees käivad ehitustööd ja esimene üürnik on sisse kolimas. Varakevadel hakkavad teisedki ruumid rentnikega täituma ning mõne aasta pärast peaks ärilinnak saama naabriks teisigi ettevõtteid.

Aadressil Riia 142 asuvas vanas füüsikainstituudi hoones on üldpinda ligi 8000 ruutmeetrit, välja renditakse 6500 ruutmeetrit. Esimesele korrusele tulevad kaubandus- ja teeninduspinnad. Teisel, kolmandal, neljandal ja viiendal korrusel on bürood, mille suurus algab 40 ruutmeetrist ja lõpeb kasvõi kogu korrusega. Tervest korrust pole veel keegi soovinud üürile võtta. Poolel viiendal korrusel, ligi 500 ruutmeetril seab end varakevadel sisse laevanduskontserni Tallink kõnekeskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles