Tallinnas juhtunud liiklusõnnetuses sai viga kaks inimest (1)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii Narva maantee ja Pronksi tänava ristmikul
Avarii Narva maantee ja Pronksi tänava ristmikul Foto: Facebook

Häirekeskus sai õhtul kella kaheksa paiku teate liiklusõnnetusest Tallinnas Narva maantee ja Pronksi tänava ristmikul.

Esialgsetel andmetel põrkasid seal kokku sõiduautod Audi ja Mercedes Benz, teatas Lõuna prefektuuri pressiesindaja. Praegu teadaolevalt püüdis üks autojuht teha ristmikul ja väidetavasti sõitu lubava fooritule ajal vasakpööret, kui põrkas kokku teise, ristmikku ületada soovinud sõidukiga. 

Täiendavaks tervisekontrolliks viidi haiglasse avariis osalenud naine ja alaealine tüdruk.

«Praegu teadaolevalt õnneks keegi tõsisemalt viga ei saanud ja kahe sõiduki kokkupõrge juhtus esialgsetel andmetel põhjusel, et Mecedes Benzi juht sõitis ristmikule kiirustades, aga kõik need asjaolud selguvad täpsemalt väärteomenetluses, kaamerapilte üle vaadates ja ülekuulamiste järel,» lisas politsei pressiesindaja.

Tiheda liiklusega teel juhtunud avarii seiskas liikluse ühes sõidusuunas ning peatus ka trammiliiklus. Sündmuskohal reguleerib liiklust politsei ja päästjad likvideerivad kahjustada saanud sõidukitest tekkinud õli- ja kütuseleket. 

Kõik õnnetuse täpsemad üksikasjad on selgitamisel ning töö sündmuskohal käib.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles