HÄÄLETUS: Vali Eesti 2018. aasta parim nais- ja meesvõrkpallur

Eesti Võrkpalli Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondis
Eesti võrkpallikoondis Foto: Raul Mee

2018 oli Eesti võrkpallile edukas aasta. Meeste rahvuskoondis tõi Eestisse Euroopa Kuldliiga võidukarika, heade mängudega alagrupis kindlustati koht 2019 Euroopa Meistrivõistluste finaalturniiril. Enamus rahvuskoondise liikmetest mängib klubivõrkpalli tugevates välisliigades.

Eestis sai erakordse saavutusega hakkama Credit24 Meistriliiga uustulnuk Saaremaa Võrkpalliklubi, kes võitis kõik kolm klubihooaja karikat. 

Eesti naiste koondis tegi samuti viimaste aastate edukaima hooaja. Euroopa Hõbeliigas jõuti nelja naiskonna finaalturniirile, EM-valikturniiril ollakse 2 vooru enne lõppu finaalturniirile viival 2. kohal. Teiste hulgas võideti väga tugevaid Tšehhi ja Rootsi naiskondi. Naiste kõik kolm klubikarikat võitis Tartu Ülikool/Eeden.

Nüüd on aeg välja selgitada 2018. aasta parimad. Osale rahvahääletusel ja anna oma hääl mängijale, kes on Sinu arvates eriliselt silma paistnud! Hääletamine kestab kuni 9. detsembri südaööni. Eesti parimad võrkpallurid kuulutatakse välja 22. detsembril Eesti võrkpalli iga-aastasel auhinnagalal.

Kõikide rahvahääletusel osalejate vahel loositakse välja 5 x 2 vabapääset 6. jaanuari Eesti naiste ja meeste koondise mängudepäevale Tartu Ülikooli spordihoones! EM-valikmängudes kohtub Eesti naiskond 6. jaanuaril kell 16.00 Rootsiga, meeste koondis mängib kell 19.00 Lätiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles