Marika Priske jätkab sotsiaalministeeriumi kantslerina

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaalministeeriumi kantsler Marika Priske.
Sotsiaalministeeriumi kantsler Marika Priske. Foto: Raigo Pajula / Arno Mikkor / Vabariigi Presidendi Kantselei

Valitsus kinnitas Marika Priske sotsiaalministeeriumi kantsleriks ka järgmiseks ametiajaks. Priske nimetati äsja ka Pärnu haigla nõukogu liikmeks. 

«Tõhus töö-, sotsiaal- ja tervishoiupoliitika on võti Eesti kestlikkuse tagamisel. Olen veendunud, et kui suudame paremini tervist hoida, vähendada hoolduskoormust ja anda tööturumeetmetega võimalikult paljudele inimestele võimaluse tööd teha, ei pea me muretsema ka riigi majandusliku toimetuleku pärast,» ütles Priske sotsiaalministeeriumi pressiesindaja vahendusel.

«Oleme viimastel aastatel käivitanud väga olulisi protsesse kõigis kolmes valdkonnas, meil on tugev meeskond nii ministeeriumis kui haldusalas ja ühiskond tunnetab sotsiaalteemade olulisust üha rohkem. Selle pealt on väga hea edasi minna, et riik oleks oma inimeste jaoks veelgi paremini olemas.»

Priske on töötanud Pärnu linnavalitsuse arendusosakonnas konsultandina, Hoiupanga ja hiljem Hansapanga Pärnu linnakontori laenujuhi ja juhatajana ning Eesti Krediidipanga Pärnu filiaali juhatajana.

Aastatel 2000-2014 oli Priske majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi kantsler. 2014. aastast on Priske ametis sotsiaalministeeriumi kantslerina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles