Laupäeval saab Tallinnas uisutada

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harju tänava liuväli.
Harju tänava liuväli. Foto: Andres Haabu

Laupäeval, 1. detsembril avatakse uisuplatsid kesklinnas Harju tänava äärsel haljasalal ning Pirita spordikeskuses.

Niguliste kiriku kõrval, Harju tänaval asuv uisuplats on klassikaline vabaõhuliuväli, kuhu on oodatud liuglema kõik linnaelanikud ja turistid. Olemas on kõik unustamatu uisuelamuse kogemiseks vajalik - hubane valgustus, meeleolumuusika, soe kohvik, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Tallinna vanalinna südames asuv unikaalne pop-up-uisuväljak suletakse märtsi lõpus või aprilli alguses kevadpäikese saabudes.

Üks tund uisutamist maksab seitse eurot, sooduspilet viis eurot (4-15-aastased ning alates 60. eluaastast), ISIC/NPNK kaardi ettenäitamisel kuus eurot. Uisutrenni tunnitasu on kümme eurot. Saadaval ka kombineeritud perepiletid hinnaga 22-30 eurot ning kümne korra abonement. Müügil on ka kinkekaardid. Kohapealt saab ka uiske laenutada.

Pirita Spordikeskuses toimuvad liuvälja jää ettevalmistustööd ning kõik uisusõbrad on oodatud uisutama samuti laupäevast, 1. detsembrist – uisuväljak on avatud iga päev kella 10-22.

Pirita linnaosavalitsus ja Pirita Spordikeskus koostöös uisuklubi Sinilind treeneritega korraldavad uisuplatsi avamise puhul pühapäeval 2. detsembril kella 11-14 perepäeva. Päev algab uisuplatsi piduliku avamisega, misjärel jääb uisuplatsile kaks ala – üks uisutamiseks ja teine lastele uisualgõppe treeninguteks. Kui lapsi on palju, siis toimuvad treeningud mitmes grupis. Teisel uisuplatsil korraldatakse ka erinevaid mänge. Vahval perepäeval on uisulaenutus soodushinnaga ja treeningutest osavõtmine tasuta.

Pirita Spordikeskuse liuväli asub Pirita jõe kaldal Pirita Tervisespordi Maja kõrval aadressil Rummu tee 3. Liuvälja kassa ja uisulaenutus asuvad Pirita Tervisespordi Majas. Liuvälja üksikkasutus on 2,5 eurot tund, uisulaenutus neli eurot. Uisulaenutus eelkooliealistele lastele, õpilastele, üliõpilastele ja pensionäridele maksab 2,5 eurot. Uisulaenutus toimub isikut tõendava dokumendi alusel, soodushind kehtib soodustust tõendava dokumendi esitamisel.

Liuväljal hokit mängida ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles