Põlva kool kuulutati ettevõtluse edendajaks

Indrek Sarapuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtlusõppe laureaadid aastal 2018. Põlva gümnaasiumi tunnustuse võttis vastu direktor Alo Savi (keskel).
Ettevõtlusõppe laureaadid aastal 2018. Põlva gümnaasiumi tunnustuse võttis vastu direktor Alo Savi (keskel). Foto: Haridus- ja teadusministeerium

Aasta ettevõtlusõppe edendajaks kuulutati tänavu Põlva gümnaasium. Seal usutakse, et igast ettevõtlikust inimesest ei pea saama ettevõtjat, aga iga ettevõtja peab olema ettevõtlik.

Kooli ettevõtluse ja majanduseõpetuse õpetaja Kaia Tamm ütles, et riigigümnaasiumi eksistentsi kolmandat õppeaastat on alustatud sama ettevõtlikult kui varasemaidki.

«Tunnustus annab kinnitust, et teeme õiget asja. Meil on aktiivne koolielu, innukad õpilased, edukad õpilasfirmad, väga tubli õpilasesindus, vahvad õpetajad,» leiab sel aastal ka aasta gümnaasiumiõpetaja tiitli nominent olnud Tamm. «Osaleme eestimaistes ja internetipõhistes programmides, liitusime ettevõtliku kooli algatusega. Kool pakub võimalust ja toetab igakülgselt tegutsemist ja teotahet.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles