Lennufirma töötaja mõnitas avalikult viieaastase tüdruku ainulaadset nime (3)

Elina Roosaar
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Texasest pärit Traci Redford ja tema tütar olid parasjagu teel koju, kui juhtus ebameeldiv intsident.

Redford lendas koos oma viieaastase tütrega Californiast Texasesse. Väikesel tüdrukul on harukordne nimi − Abcde, mida tuleks hääldada kui «Äbsiti», vahendab BuzzFeed.

Tüdruku ema väitel hakkas lennufirma Southwest Airlinesi töötaja seda nime kuuldes naerma ja  nende peale näpuga näitama. Redford palus tal mõnitamine lõpetada, kuna tütar oli juba küsinud, miks tema nime üle naerdakse.

Väidetavalt tegi lennufirma töötaja tüdruku pardakaardist ka pilti ja postitas selle sotsiaalmeediasse. Sellepeale esitas Redford lennufirmale ametliku kaebuse, kuid kahe nädala jooksul ei vastanud talle keegi.

Kui BuzzFeed lennufirmaga ühendust võttis, esitas Southwest Airlines lõpuks avaliku vabanduse. Lennufirma esindaja sõnul olid nad ühtlasi kõigile oma töötajatele meelde tuletanud, et igasse inimesse tuleb suhtuda austusega.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles