Kas pesumasinal on vaja aurufunktsiooni?

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: LG Electronics

Mis asi on aurufunktsioon? Kas see on pesumasina juures oluline? Mis on selle eelised?

LG Electronics selgitab, mida kujutab endast aurufunktsioon ja millised võimalusi pakub see pesupesemisel.

Mis on aurufunktsioon

Paljudel uuematel pesumasinatel on tegelikult juba aurufunktsioon sisseehitatud. Funktsioon kasutab riietelt kortsude eemaldamiseks, nende värskendamiseks ja põhjalikuks puhastamiseks kuuma auru. Viimane täiendab pesemisprotsessi ning tagab pehme ning pleki- ja kortsuvaba kanga.

Kuidas aurufunktsioon töötab

Aurufunktsioon töötab nii pesemise kui ka loputusega samaaegselt. Esimesel juhul aitab aur pesuvahendil täielikult lahustuda ja seega pesult tõhusalt mustuse eemaldada. Loputustsükliga samaaegselt aurufunktsiooni kasutades on võimalik pärast pesemist riietele jäänud põikpäistest plekkidest vabaneda. Viimases tsüklis jäävad riided pehmemad, puhtamad ning näevad ka värskemad välja.

Millal aurufunktsiooni kasutada

Aurufunktsiooni väärtuslikuks aspektiks on see, et see värskendab pestavaid esemeid. Mida see tähendab? Kui soovite riideid või muid pestavaid esemeid värskendada, tuleb valida vastav programm ning 20 minutiga saavad riided värskendatud, ilma et masin neid isegi märjaks teeks. Kui aga on sooviks riideid pehmendada, tuleb valida Steam SoftenerTM programm, mis muudab rõivad pehmeks üksnes auru jõul, pehmendajaid kasutamata.

Foto: LG Electronics

Milline aurufunktsiooniga masin valida

Masinatel on kaks erinevat aurufunktsiooni: tavaline ja TrueSteam™. Klassikaline aurufunktsioon kasutab auru, mis tekib ajal, mil masin soojendab vett ning aur saavutab kuni 75-kraadise kuumuse. TrueSteam™ funktsiooni puhul on masinas eraldi aurutekitaja, mis tagab kuni 100-kraadise tõhusa auru.

Paljud masinad on juba varustatud aurufunktsiooniga ning laial valikul on ka sisseehitatud kuivati, mis muudab majapidamistööd lihtsamaks. Tänu suurele valikule mudelitele leiab iga inimene endale midagi sobivas hinnaklassis ja isegi kõige uuemad masinad pole enam vanematest oluliselt kallimad.

Copy
Tagasi üles