Piltuudis: kas Sylvester Stallone on Arnold Schwarzeneggeri peale kade? (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sylvester Stallone ja  Arnold Schwarzenegger 2012
Sylvester Stallone ja Arnold Schwarzenegger 2012 Foto: Jacques Brinon / AP/Scanpix

«Rocky» ja «Rambo» filmidest tuntud näitleja Sylvester Stallone on kuulsust kogunud ka oma hea huumorimeelega. 

72-aastane Stallone tegeleb praegu «Rambo 5» filmiga, visates sotsiaalmeedias ajaviiteks nalja oma sõbra ja kolleegi, 71-aastase Arnold Schwarzeneggeri üle.

Stallone postitas Instagrami pildil, millel on teda näha mootorrattal.  

«Sain just hea idee, milline võiks olla uus filmitegelane.  Ah jah, keegi võimas mees Arnold jõudis seda juba teha..... Nüüd tagasi joonistuslaua juurde,» kirjutas Stallone pildi allkirjaks.

Pildil on Sylvester Stallone mootorrattal nagu oli Arnold Schwarzeneggerit näha filmi «Terminaator 2: kohtupäev» reklaamplakatil. Pildi üleval on tekst «Stallone. Rocky Balboa 1976» ning alla on «It’s nothing personal» (See ei ole isiklik).

Arnold Schwarzenegger 1991. aasta filmis «Terminaator 2: kohtupäev»
Arnold Schwarzenegger 1991. aasta filmis «Terminaator 2: kohtupäev» Foto: Rights Managed / Ronald Grant Archive / Mary Evan/Scanpix

Võimalik, et Stallone’i humoorikas postituses oli ka pisut kadudust, sest «Terminaatori» filmid on Schwarzeneggeri karjääri ühed menukamad.

Arnold Schwarzenegger 1991. aasta filmis «Terminaator 2: kohtupäev»
Arnold Schwarzenegger 1991. aasta filmis «Terminaator 2: kohtupäev» Foto: Rights Managed / CAROLCO PICTURES/PACIFIC WESTERN/Scanpix
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles