Galerii: kaitseliitlased ja politseinikud harjutasid Toompeal objektikaitset (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel harjutasid Tallinnas Toompeal ja Lasnamäel politseinikud ning kaitseliitlased ühisõppusel «Põhjatäht 2018» objektikaitset ja korrakaitseliste ülesannete lahendamist avaliku korra kaitsmiseks. 

30. novembril kell 18-23 toimusid õppuse raames tegevused Toompeal ja Lasnamäel, mille käigus harjutasid politseinikud ja kaitseliitlased avaliku korra kaitset ja objektide tugevdatud valvet linnatingimustes. Politseioperatsiooni kaasati kaitseliitlased ning ühiselt harjutati korrakaitseliste ülesannete lahendamist. 

1. detsembril jätkub Kaitseliidu õppus Lasnamäel, kus harjutatakse lahingutegevust linnatingimustes. Kella 9-17 patrullivad kaitseliitlased Lasnamäel Liikuri tee ja Peterburi maantee vahel, Laagna ja Pae linnaosades.

Tänavatel liiguvad jalgsi- ja autopatrullid, kaitseliitlased on vormis ja eraldusmärkidega. Õppusel kasutatakse imitatsioonivahendeid nagu paukpadrunid ja suits, mis ei ole ohtlikud. Õppuse kordaminekuks palub Kaitseliit kohalikelt elanikelt ja piirkonnas viibijatelt mõistvat suhtumist.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles