Oconilt omapärase revanši saanud Verstappen: see meeldis mulle!

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen.
Max Verstappen. Foto: James Moy / James Moy Photography/PA Images

Brasiilia vormel 1 etapil Esteban Oconiga (Force India) kokku põrganud ja potentsiaalsest etapivõidust ilma jäänud Max Verstappen (Red Bull) sai Abu Dhabis omapärase revanši.

Kõik mäletavad avariid hooaja eelviimasel etapil Brasiilias, kui liider Verstappen ja ringiga mahajääja Ocon esimeses šikaanis kokku põrkasid ja Verstappen pärast etappi kätega arveid klaarima asus. Kuid keegi ei räägi hooaja viimasest etapist, kus «noored kuked» omavahel jälle maid jagasid, aga sedapuhku juba kuuendal ringil ja mõlemad heitlesid kaheksanda koha nimel.

Peale jäi Verstappen (vaata videot siit), kes meenutas umbkaudu nädal hiljem Oconist möödumist magusate sõnadega: «Ma endamisi mõtlesin, et kui Ocon mulle ruumi ei jäta, siis lükkan ta teelt välja. See oleks olnud kättemaks Brasiilia eest. See oli hea tunne ja mulle meeldis!» rääkis Verstappen, kes Abu Dhabis konkurendist siiski suuremate probleemideta möödus.

Verstappen saavutas hooaja viimasel etapil kolmanda koha, Force India ridades karjääri viimase etapi pidanud Ocon katkestas. Sarja üldarvestuses sai Verstappen 249 punktiga neljanda ja paarsada silma vähem kogunud Ocon 20 sõitja konkurentsis 12. koha. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles