Ööpäev liikluses: kuus vigastatut ning 14 roolijoodikut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Illustreeriv foto.
Politsei. Illustreeriv foto. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Möödunud ööpäeval registreeris politsei kaks raskemat liiklusõnnetust, milles sai kokku vigastada kuus inimest. Roolijoodikuid tabati 14. 

Eile 13.15 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Linnamäe teel. Esialgsetel andmetel pidurdas Scania bussi juhtinud 57-aastane mees ning selle tõttu kukkus bussis olnud 80-aastane naine. Reisija viidi sündmuskohalt Ida-Tallinna keskhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Laupäeva õhtul kella 19.43 ajal juhtus liiklusõnnetus Tartus Raudtee tänaval, kui sõiduautot Audi 80 juhtinud 18-aastane mees kaotas lumisel teel juhitavuse ning sõitis teelt välja vastu puud. Sõidukis viibis kokku viis inimest ning kiirabi toimetas nad kõik Tartu Ülikooli kliinikumi kontrolli.

Politsei paneb kõigile liiklejatele südamele, et detsembrist on talverehvid kohustuslikud. «Kuid talverehvid ükski ei aita talvistel teedel püsida. Lisaks tuleb hoida pikivahet ja sõita kiirusel, mis on teeoludele vastavad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles