Fotod: Tallinna linnavalitsusele kirjutas roppusi 35-aastane mees (9)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politseinikud tuvastasid, et Tallinna linnavalitsuse sodija oli 35-aastane mees. Oma tegu ta põhjendada ei osanud.

Politseinikud käisid eile ja vestlesid mehega. Oma teole ta mõistlikku selgitust anda ei osanud. Korrakaitsjad selgitavad täiendavalt asjaolusid ning mehe käitumise tagamaid.

Eile hommikul võisid tööle rutanud tallinlased märgata linnavalitsuse akendel ja uksel võõrkeelseid roppusi, sest kellegi kuri käsi oli otsustanud öötundidel maja fassaadile oma meelsusest aerosooliga teada anda.

Linnavalitsus andis teada, et öösel kell 1.52 soditi musta värviga Tallinna linnavalitsuse hoone uks ja vitriinaken.

Sodijaks oli mees, kes sõitis Vabaduse väljak 7 hoone ette jalgrattaga, pärast teo sooritamist põgenes ta Pärnu maantee suunas. Kuriteost on ka videosalvestus. Linnavalitsus esitas avalduse kuriteo kohta politseile.

«Täna öösel saime väljakutse Vabaduse väljakule, sest soditud on Tallinna linnavalitsuse hoonet. Patrullpolitseinikud reageerisid sündmuskohale ning asusid kirjeldusele vastavat sodijat otsima, kuid kahjuks oli ta sündmuskohalt jõudnud põgeneda ning teda ei leitud,» kommenteeris kesklinna politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Jelena Mirošnitšenko esmaspäeval.

Lisaks laekus esmaspäeva hommikul teade, et soditud on Pärnu maanteel asuva Lastemaailma galerii aknaid. Politseinikud fikseerisid ja pildistasid sündmuskoha üles.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles