Sünnitusmajade toetusfondi juhiks sai Raili Friedemann

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raili Friedemann
Raili Friedemann Foto: Erakogu

Eestimaa Sünnitusmajade toetusfondi uue juina alustas tööd Raili Friedemann. Tema eesmärkide hulka kuulub suurendada fondi tuntust ja saada juurde rohkem püsiannetajaid. 

 

Raili Friedemann on seadnud palju eesmärke, muu hulgas, et toetusfond oleks senisest rohkem nähtaval ning inimestele lähemal. «Toetusfondil saab olema suur vabatahtlike vägi,» lisades, et vabatahlikud käiksid fondi promomas kontsertidel, lastefestivalidel ning muudel sündmustel. «Muidugi tahame tegeleda uute kampaaniate ja projektidega, kust saaks juurde püsiannetajaid,» lausus Friedemann. 

«Võimaluste piires püüame aidata ka meie toetatavaid väiksemaid haiglaid ning küsida abi kohalikelt ettevõtjatelt. Lisaks laseme meisterdada erinevaid toetusfondi logoga meeneid, millega taaskord tõsta toetussummasid,» mainis Friedemann.

Friedemann ütles, et põhiline eesmärk on otsida juurde uusi püsiannetajaid: eraisikud ja ettevõtted. «Tahame leida koostööpartnereid, kes annetaks iga oma toote müügilt natuke sünnitusmajadele. Samuti kutsume ettevõtteid üles partneritele jõulukinkide tegemise asemel annetama hoopis toetusfondile. Püüame teha kõike selleks, et fond koguks tuntust juurde.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles