Soomes elavatele eestlastele tehti Tänakule kaasa elamine palju lihtsamaks!

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänaku fännid Soome rallil.
Ott Tänaku fännid Soome rallil. Foto: Toyota Gazoo Racing WRT

Autoralli MM-sari kolib Soomes uuele telekanalile. Seni Neloneni ja selle tasulise sõsarkanali Nelonen Pro eetris olnud võistlused on järgmised kaks kuni neli aastat nähtavad rahvusringhäälingus Yle.

«Mulle meeldib väga see uudis,» rõõmustas Toyota meeskonna boss Tommi Mäkinen, et WRC-sari naaseb kogu ilus tasuta kanalile. «Ma loodan, et nüüd, kui soomlasi on taas MM-sarjas ohtralt ja nad jõuavad ka tele-eetrisse, tõuseme me tagasi vähemalt sellele erilisele tasemele, mis meil oli varasemalt.»

WRC-sarjas võistlevad järgmisel hooajal ilmselt kolm soomlast: Jari-Matti Latvala Toyotas, Esapekka Lappi Citroenis ja Teemu Suninen M-Sportis, kui see tiim MM-sarjas jätkab. WRC2 klassis lööb kaasa rallimaailma suurim tulevikutäht Kalle Rovanperä.

Yle näitas autorallit viimati 2006. aastal. Praegune leping sõlmiti kahe hooaja peale võimalusega seda kahe aasta võrra pikendada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles