Pagulaskeskustes viibib kokku 51 inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vao pagulaskeskuse elanike ja külaelanike ühine pidu.
Vao pagulaskeskuse elanike ja külaelanike ühine pidu. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Vao ja Vägeva pagulaskeskustes elab kokku 51 inimest, neist viiendiku moodustavad ELi rändekava alusel Eestisse jõudnud kvoodipagulased.

Vao keskuses elab 1. detsembri seisuga kokku 33 inimest, neist 27 on rahvusvahelise kaitse taotlejad ning kuus on juba saanud rahvusvahelise kaitse, edastas ASi Hoolekandeteenused pressiesindaja.

Rahvusvahelise kaitse saanutest on viis ELi rändekava alusel Eestisse jõudnud kvoodipagulased.

Vao keskuses elab kümme last ja kuus naist. Peresid elab keskuses kokku viis. Vao keskuses elab 11 riigist pärit inimesi. Kõige rohkem elab keskuses Süüriast, Gruusiast, Venemaalt, Iraanist ja Aserbaidžaanist pärit inimesi.

Vägeva keskuses elab 1. detsembri seisuga 18 inimest. Neist kümme on rahvusvahelise kaitse taotlejad ja kaheksa on juba saanud rahvusvahelise kaitse. Viimased on ELi rändekava alusel Eestisse jõudnud kvoodipagulased. 

Vägeva keskuses elab kümme last ja neli naist. Peresid elab keskuses kolm.  Vägeva keskuse elanikud on pärit seitsmest riigist: Süüriast, Egiptusest, Albaaniast, Venemaalt, Nigeeriast, Ugandast ja Ukrainast. 

1. novembri seisuga elas Vao keskuses 32 inimest ning Vägeva keskuses 16 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles