Politsei ostab ametnikele miljoni eest tavavorme

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei tavavorm
Politsei tavavorm Foto: KÜLLIKE ROOVÄLI / PM/SCANPIX BALTICS

Politsei- ja piirivalveamet (PPA) ostab riigihankega 1 miljoni euro eest politseiametnike tavavorme, mis koosnevad vormikuuest, viigipükstest ja seelikust.

Esimese tarnega hangitakse 250 kuube ja seelikut ning 500 paari viigipükse, selgub hanketeatest.

Orienteeruvalt ostab PPA kuue tarnega 2350 vormikuube, 3250 paari viigipükse ja 1400 seelikut. Viienda ja kuuenda aasta prognoositavad tarnemahud on proportsioonis lepingu perioodi esimese kuni neljanda aasta esimese ja teise tarne mahtudega.

Hankel hinnatakse 50-protsendilise osakaaluga kogumaksumust, 30-protsendilise osakaaluga hinnatakse näidiste kvaliteeti ja võrdselt 10-protsendiliste osakaaludega esimese tarne perioodi ning lepingu täitmise käigus pakutavat tarneaega.

Pakkumisi saab hankele esitada 2. jaanuarini. Raamleping plaanitakse kuueks aastaks sõlmida mitme pakkujaga.

PPA sõlmis juunis uue välivormi soetamiseks lepingu Profline ASiga, esimesed välivormid peaksid politseinikeni jõudma detsembris.

PPA logistikabüroo tehnika- ja varustustalituse juht Argo Länik sõnas, et raamleping Profline ASiga sõlmiti pärast positiivse otsuse saamist vaidlustuskomisjonist. «Mitmete vaidlustuste tõttu võttis kogu hankemenetlus planeeritust rohkem aega. Sellele vaatamata on PPA-l nüüd olemas leping ning kindlus, et uus välivorm tuleb,» sõnas Länik.

PPA kuulutas välivormi hanke välja möödunud aasta detsembris. Hankes osalesid A la Carte Uniforms OÜ ühispakkujana koos A La Carte Identity Clothing A-ga, Image Wear AS ühispakkujana koos Image Wear OYga ning Profline AS.

PPA sõlmis raamlepingud kõigi kolme hankes osalejaga, kuid esimese tarne õiguse kolme aasta vältel sai parima pakkujana Profline AS.

Välivormi komplekt sisaldab jopet, tuulejakki, soojendusvoodrit, vormijakki ja vormipükse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles