Forseliuse kooli õpilased pääsevad peagi kiviajast tänapäeva

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Forseliuse koolil valmisid Tähe 101 kőrvalmajas tööõpetusklassid. Käsitööklassis on aknaseinas lauad, mille all kapis on ootel uhiuued Husqvarna õmblusmasinad.
Forseliuse koolil valmisid Tähe 101 kőrvalmajas tööõpetusklassid. Käsitööklassis on aknaseinas lauad, mille all kapis on ootel uhiuued Husqvarna õmblusmasinad. Foto: Sille Annuk

1961. aastal kammivabriku lasteaiana kasutusele võetud Tähe 101 majja käsitööklasside tegemine algas suvel, nii sees kui väljas tehtud töödeks kulus ligi 480 000 eurot. Järgmisel aastal saab maja uue katuse ning korda tehakse ka õu.

Praegu tegutsevad hoone vasakus tiivas rentnikena Arsise kelladekool ja eramuusikakool. «Kahe aasta pärast on kogu maja meie käes,» ütles Forseliuse kooli direktor Jüri Sasi. Siis ehitatakse sinna ka metallitöö- ja värvimisklass ning kunstiklass.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles