Valitsev maailmameister Hamilton avaldas, keda ta uuel hooajal oma suurimaks konkurendiks peab

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: Mark Thompson / AFP

Tuleval hooajal on vormel 1 sarja peamiseks favoriidiks loomulikult valitsev maailmameister Lewis Hamilton. Britt mainis nüüd aga ise sõitjaid, keda ta tuleval aastal kõige ohtlikumateks vastasteks peab.

Meeskonna vahetuste käigus on tugevamates meeskondades nii mõndagi muutunud: Ferraris on Sebastian Vetteli kõrval koha sisse võtnud Charles Leclerc ning Red Bullis sõidab Max Verstappeni kõrval Pierre Gasly. Hamiltoni arvates tulevad peamised rivaalid just nendest meeskondadest.

«Kui ma pean ennustama, kes saab minu kõige tulisemaks rivaaliks, siis ma usun, et see saab olema taas Sebastian Vettel. Tegelikult suudab kindlasti ka minu meeskonnakaaslane Valtteri Bottas konkurentsis olla,» lausus Hamilton F1 koduleheküljel.

Samas lisas Hamilton, et ka Red Bulli sõitjad võivad ohtlikuks saada: «Neil on väga hea auto ning lisaks näitasid nad selle aasta lõpus häid tulemusi. Uuel aastal hea mootoriga suudavad nad loodetavasti meiega konkureerida, sest see teeks võistluse MM-tiitli nimel eriti vingeks,» rääkis Hamilton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles