Järelvaadatav: uue treeneri käe all karastunud Pistons kaotas kodus Pelicansile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalliliigas NBA kaotas Detroit Pistons koduväljakul New Orleans Pelicansile kaheksa punktiga, 108:116. Little Caesars Arenal toimunud mängu näitas otsepildis nii Kanal 12 kui ka Postimees, ülekannet kommenteerisid Andri Kiige ja Otto Oliver Olgo. Mäng on järelevaadatav.

Mäng täispikkuses:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Enne mängu:

Kuigi hooaja alguses näitas Pelicans kohati liiga resultatiivseimat rünnakut, on nende esimene hoog nüüd vaibunud ja tormipealinnas puhuvad jahedamad tuuled. Kodupublik kurdab, et lahja esimene poolaeg on kujunemas needuseks. Mängust mängu korduvat sama jama: esimesel poolajal lastakse vastane pikalt eest, teisel võideldakse järgi ja lõpus jääb ikka pisut puudu.

Statistikanumbrid kinnitavad fännide muret: Pistonsi esimese poolaja kaitse on liiga kehvim. Detroidi tiim näis hooaja lävel kerge saak, nüüdseks on aga asjad drastiliselt muutunud. Uus peatreener, Torontole mitte kõlvanud Dwayne Casey on kujunenud Detroidis mängijate lemmikuks, väljakule on ilmunud kuues mees: enesekindlus. Heast tiimikeemiast kõneleb iga mängu kajastav kaader. Nagu ikka, tuleb sellisel puhul järgi ka mängupilt.

Detroit on läbimas edukalt terasekarastamisprotseduuri, mille käigus vaadati sügavale endasse ning rafineeriti sulamist välja liidrid. Lapsepõlvele joone alla tõmmanud Blake Griffin ning korvialune hiid Andre Drummond on juhtinud Pistonsi juba idas neljandale positsioonile, nii astub kodutiim pühapäevasele mängule vastu kindla favoriidina.

Külalistel ja nende juhtmängijatel Anthony Davisel, Julius Randle'il ning mängujuht Jrue Holidayl saab olema kõvasti mõttetööd, kuidas ees seisvat pähklit lahti pureda.

Eelvaate autor: Andri Kiige

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles