Hea uudis: Finnair tihendab lennuühendust Venemaaga (1)

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Adrian Pingstone / Wikimedia Commons

Finnair lisab järgmisest suvest uue igapäevase aastaringse väljumise nii Moskva kui Peterburi liinile. Venemaa lennuliine teenindab Embraer 190-tüüpi lennuk.

Uute väljumistega on Finnairi lennugraafikus alates 31. märtsist 2019 kuni 27 iganädalast lendu Peterburi marsruudil ning kuni 28 iganädalast lendu Moskvasse. 

«Meil on hea meel veelgi täiustada lennuühendust Moskva ja Peterburiga, tulles vastu klientide suurenenud nõudlusele,» ütles Finnairi Ida-Euroopa ja Baltimaade juht Arunas Skuja. «Finnar pakub algusega Tallinnast ja Tartust sujuvaid aastaringseid lennuühendusi Venemaaga – Moskvasse, Peterburisse ja Jekaterinburgi – ning suveperioodil ka Kaasanisse ja Samaarasse,» lisas Skuja.

Uued väljumised Moskvast ja Peterburist pakuvad häid jätkuühendusi klientidele, kes reisivad Põhja-Ameerikasse, ning on mugavalt ühendatud Finnairi laia lennuvõrguga Aasias ja Euroopas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles