Euroopa punane latern: mis vaevab Eesti korvpallureid vabaviskejoonel? (3)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene.
Siim-Sander Vene. Foto: fiba

Eesti meeste rahvusmeeskond sai järjekordses koondiseaknas kaks kaotust, kui kodus jäädi alla Gruusiale ja võõrsil Saksamaale. Kaotuste põhjuseid on mitmeid, korvialuse jõu puudumisest kehva viskeprotsendini välja.

Lõppenud koondiseakna suurim murekoht – kolmepunktivisked. «Kaugvisked on olnud meie relv – peame omad visked ära panema, aga kui me normaalse protsendiga sisse ei viska, siis on keeruline mängida,» sõnas Eesti koondise peatreener Titt Sokk pärast reedest allajäämist Gruusiale.

Eesti kaugvisete protsent oli Gruusia vastu 25,9 (7/27) ja mängus Saksamaaga 27,3 (6/22). Tõsi, päevad pole vennad ja kogu aeg ei saagi kolmepunktijoone tagant pöörase protsendiga tabada, aga veelgi rohkem teeb muret meie koondise vabavisete protsent, mis on käimasoleva MM-valiksarja nigelaim näitaja Euroopa koondiste seas, 60,8 protsenti (93/153).

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles