Ossinovski: mul on Kaja Kallasest kahju (18)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaaldemokraatide juht Jevgeni Ossinovski
Sotsiaaldemokraatide juht Jevgeni Ossinovski Foto: Tairo Lutter

Sotsiaaldemokraatide esimehe Jevgeni Ossinovski sõnul mõjus ÜRO ränderaamistiku puhul võetud positsioon Reformierakonna usaldusele halvasti.

«Reformierakond on liikumas - ja mul on Kaja Kallasest kahju - sellise poliitilise irrelevantsuse kursil,» rääkis Ossinovski intervjuus saatele «Esimene stuudio».

Kui Reformierakondlased andsid ränderaamistiku puhul erinevaid signaale ja jätsid riigikogu saalis hääletamata, siis sotsiaaldemokraatide juht tuletas ETV otsestuudios meelde, et opositsioonioonierakonnal on harva neid otsustuskohti, kus parteist ka midagi sõltub ning seekord jättis Reformierakond võimaluse kasutamata.

«Küsimus on ikka selles, et kui liberaalne erakond selles selges väärtusküsimuses ütleb, et mul on hoopis olulisem rääkida, et Jüri (Ratas - toim.) on paha ja rääkida mingit ärakulunud juttu maksusegadusest, siis on küsimus, aga milleks sind siis vaja on? See oli koht, kus Kaja Kallas oleks pidanud selle ära tabama,» selgitas ta oma mõttekäiku. 

«See, et see jäeti kasutamata, rääkides, et meile on olulisem, et Jüri Ratasel halvasti läheks, mõjus usaldusele kehvasti,» lisas Ossinovski.

Kommentaarid (18)
Copy
Tagasi üles