Kodumaja ees avanenud vaatepilt meenutas lahinguvälja: kolmest autost kaks tuleb maha kanda (2)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Kuulsin öösel läbi une häguselt, et õues midagi juhtus, aga hommikul järele vaadates oli ehmatus ikka väga suur,» ütles perepea Oliver Sannik Saarte Häälele.

«Nii hirmsat asja ei sooviks kellelegi.» Sanniku sõnul tuleb maja juurde pargitud kolmest autost kaks ilmselt maha kanda. «Ühest saab ehk veel asja,» lausus Sannik. Mehe sõnul andsid praod kõrvalhoone fassaadis ja kiivas garaažiuks tunnistust sellest, et obadus oli vägev. Suur osa krundi piirdeaiast oli maatasa sõidetud.

«Alles sel kevadel sai uus aed tehtud, nüüd on poolest aiast ainult saepuru järel,» märkis Sannik. «Õuel seisev paat on õnneks ühes tükkis, aga paadikäru on kõver. Seda, kui suured kahjustused on, pole ma veel jõudnud täpsemalt järele vaadata.»

Õnnetuse põhjustanud juhist endast polnud märkigi, küll aga oli ta sündmuskohale jätnud oma sõidukõlbmatuks muutunud auto, tumerohelise Audi 100. «Kena jõulukingitus küll!» resümeeris Sannik.  Õnneks on nii sõidukid kui ka hooned kindlustatud.

Eile varahommikul kell 6.18 juhtus Kuressaares Pihtla teel avarii, milles said kahjustada neli autot, maja, haagisel seisnud paat ning aed.

«Esialgsetel andmetel sõitis sõiduauto Audi vastu eramaja aeda ja paiskus sealt vastu kolme autot, millest kaks olid pargitud maja hoovi sisse ja üks maja ette. Lisaks autodele sai kahjustada haagisel seisnud paat. Veel sai kahjustada kinnistul asuva kõrvalhoone sein, sest pargitud autod, millele Audi otsa paiskus, paiskusid omakorda vastu kõrvalhoonet,» selgitas Kuressaare patrullitalituse juht Matis Sikk.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles