AirBaltic avab järgmisel aastal kolm uut otselennuliini (1)

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: airBaltic

AirBaltic käivitab järgmisel aastal otselennuliinid Málagasse, Brüsselisse ja Kopenhaagenisse.

Selleks, et teenindada airBalticu kasvavat lennuvõrgustikku Tallinnas, viib ettevõte oma Tallinna baasi üle teise uue lennuki Airbus A220-300. Kokku hakkab Tallinnas asuma kolm lennufirma lennukit.

Martin Gauss, airBalticu juhatuse esimees: «Alates 2014. aastast kasvatame plaanipäraselt oma kohalolu Tallinna Lennujaamas ja meil on väga hea meel, et aina rohkem Eesti elanikke lendab just airBalticuga. Järgmisel suvel hakkame teenindama otselende 12 eri sihtkohta algusega Tallinnast. Kolmanda lennuki toomine Eesti pealinna kinnitab, kuivõrd pühendunud me oleme kohalikule turule. Me näeme airBalticut kui tõelist ülebaltilist lennufirmat ja Eesti on kindlasti üks osa meie kasvamise loost.»

Sel aastal plaanib ettevõte transportida umbes 400 000 reisijat Eestist/Eestisse, mis teeb Tallinna operatsioonimahult teiseks turuks Baltikumis peale Riia.

«Sel aastal oleme käivitanud otselennud Tallinnast Londonisse, Stockholmi ja Oslosse. Järgmisel aastal lisame otselennud Málagasse, Brüsselisse ja Kopenhaagenisse. Pakkudes otselende Tallinnast ja mugavaid ühenduslende läbi Riia, kindlustame Balti riikide elanikele parima lennuühenduse Euroopa, Skandinaavia, Venemaa, SRÜ riikide ja Lähis-Ida piirkonnaga,» lisas Martin Gauss.

Praegu pakub airBaltic otselende Tallinnast Amsterdami, Berliini, Londonisse, Oslosse, Pariisi, Stockholmi, Viini ja Vilniusesse, millele lisanduvad ka mugavad ühenduslennud läbi Riia. 2019. aastal käivituvad Tallinnast ka uued otselennud Málagasse, Brüsselisse ja Kopenhaagenisse. Riiast käivitab airBaltic 2019. aastal uued otselennud Stuttgarti ja Lvivi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles