Iraani sadamalinnas sai pommirünnakus surma kaks inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iraani sadamalinnas hukkus pommirünnaku tagajärjel kaks inimest.
Iraani sadamalinnas hukkus pommirünnaku tagajärjel kaks inimest. Foto: STR / EPA/Scanpix

Iraani kaguosas Chabahari sadamalinnas sai täna pommirünnakus politsei juhtimispunktile surma vähemalt kaks inimest, teatas riigimeedia. 

Kui alguses teatati, et rünnakus hukkus neli inimest, siis hiljem hukkunute arv täpsustus ja selgus, et hukkunuid on kaks. Riigitelevisiooni teatel sai terrorirünnakus veel mitu inimest haavata. Ametlik uudisteagentuur IRNA teatas, et plahvatuse põhjustas autopomm. 

«Plahvatus oli väga tugev ja purustas mitme lähedalasuva maja aknad,» ütles piirkonna kuberner Rahmdel Bameri, kelle sõnul said plahvatuses tõsiselt viga paljud tsiviilisikud, ka naised ja lapsed.

Sotsiaalmeedias jagati ülesvõtteid plahvatusest.

Chabahar asub Iraani Sistan-Belutšistani provintsis, kus korraldavad aeg-ajalt piiriüleseid rünnakuid Pakistanis baseeruvad belutši separatistid ja pühasõdalased. 

«See terroriakt lõppes kahe politseijõudude liikme märtriks saamisega,» teatas provintsi asekuberner Mohammad Hadi Marashi. «Terroristid üritasid siseneda Chabahari politsei peakorterisse, kuid turvatöötajad lõid nad tagasi ning nad õhkisid autopommi,» ütles Marashi.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles