Mida pakutakse professionaalsetele jõuluvanadele neile mõeldud privaatses klubis?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: LightField Studios / Panthermedia / Scanpix

Mida kujutab endast jõuluvana amet? Sa saad küll töötada koos päkapikkudega, aga pead tegelema ka jonnakate laste ja veel jonnakamate vanematega.

Jõuluvana töö ei ole kerge ja seetõttu otsustas tuntud portveinitootja Cockburn’s sel aastal tulla jõuluvanadele appi, pakkudes neile lõõgastumiseks tasuta veini. Kuni jõuluõhtuni saavad töötavad ja vormi kandvad jõuluvanad minna Londonis asuvasse M Victoria restorani privaatsesse jõuluvanade klubisse, kus neile serveeritakse tasuta klaas Cockburn’s veini.

«Kõik armastavad pühade ajal jõuluvana kohata, aga jõuluvana jaoks ei ole see kõik alati nii kerge kui tundub,» ütles Cockburn’s esindaja Anthony Symington. «Meie andmetel on ka jõuluvanal mõnikord tööstress ning ta vajab puhkust nagu kõik teisedki. Seetõttu otsustasimegi jõuluvanadele midagi omalt poolt tagasi anda,» lisas ta.

M Victoria asutaja Martin Williams oli ideega kohe päri, sest ta on ka ise varasemalt jõuluvanana töötanud, kirjutab Food & Wine. «Mõnikord tahad sa pärast pikka päeva lihtsalt nautida head seltskonda ja juua ühe klaasikese,» ütles Williams.

Tore teada, et nüüd on jõuluvanadel oma koht, kuhu nad sobituvad ideaalselt oma punast ja valget värvi kostüümiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles