Vaata, mis paneb Anne Veesaare põsed armunu kombel õhetama

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sisuturundus

Umbes aasta tagasi tutvusin BIOTOPIXi toodetega, kasutasin neid mitu kuud ja tulemus meeldis mulle endale ning seda märkasid ka sõbrannad.

Foto: Rosena DK OÜ

BIOTOPIX Advanced Anti-Wrinkle treatment kreem oli minu jaoks huvitav, sest see on n-ö Botoxi loomulikum versioon. Sünteetiline maomürk, mis kreemis sisaldub, peaks kergelt pärssima miimikalihaste liikumist, mis omakorda silub kortse ja ennetab uute kortsude teket. Tegelikult ma natukene pelgasin, et minu töövahendid – miimikalihased – jäävad tuimaks ja mu nägu pole enam väljendusrikas, vaid emotsioonitult sile pilt. Oh ei, midagi niisugust ei juhtunud! Väga raske on aru saada, kas kortse jäi vähemaks või mitte, aga näonahk nägi puhanum välja küll. Ja ka jumestaja, kes mind varemgi grimeerinud on, arvas, et mu nägu tundub mõnusalt niisutatud.

Siis said kreemid – geelid otsa. Enne, kui jõudsin lisa hankida, tuli minu sünnipäev ja ma sain kolleegilt kingituseks ühed teise firma tooted. Ma ei nimeta neid ega saa nende kohta midagi halba öelda. Ka selle firma topsikud said tühjaks, ma ei märganud muutusi ei ühes ega ka teises suunas. Teleekraanil ma ennast vaadata ei taha, sest seal on iga pisimgi häiriv faktor võimendatud. Näitlejannad naljatavad omavahel, et kaamera paneb 5 kilogrammi kehakaalu juurde ja lisab vanusele 10 aastat. Aga tegelikult harjud lõpuks iseendaga.

Niisiis, kohtusin üle poole aasta taas BIOTOPIXiga ja avastasin mitmeid uusi tooteid. Kõigepealt see vana hea kortsudevastane näokreem- tema paneb naha õhetama, nagu oleksid äsja armunud ja ei suuda seda varjata.

Enne meigi kasutamist kannan nahale Flash Instant Lifting efektiseerumi, lasen tal toimida ja alles siis kasutan kreempuudrit. See seerum silub kortsukesi viie minutiga ning sobib ka suurepäraselt naha meigiks ette valmistamiseks.

Minu selle hooaja lemmikuks on saanud aga BIOTOPIX LIP PLUMPER huulekreem. Kui sellega huuli niisutada, siis on selline tunne nagu oleks mitu tundi järjest suudelnud. Huuled tunduvad täidlasemad, kipitavad natuke ja nende kortsude kohale, kuhu vananeva naha puhul huulepulk valgub, tekib kerge punetus. See kõik kaob mõne aja pärast ja huuled ongi pringimad ning huulepulk ei vaju kortsude pragudesse. Mis parata, olen juba 61 aastat vana ning need probleemid pole mulle võõrad.

Kui nägu saabki kreemidega siledamaks ja ühtlasemaks, siis naise kael on see, mis sageli reedab. Nüüd on Biotopixil ka mõnus kaelakreem, kreem käsivartele ja jalasäärtele.

Eesti külmade talvede tõttu vajavad ka käed eraldi hoolt. Nii ka minul, talve saabudes muutuvad minu käed karedaks ja külmetavad vaatamata soojadele kinnastele. Uus  kätekreem on just minu vanusele sobiv, sest pinguldab ja silub nahka ning on ka suurepärane niisutaja. See kestab mitu tundi ja siis on hea jälle käsi kreemitada, sest see võie tekitab sooja tunde.

Eile käisin ühel koolitusel ja kohtasin seal naiskolleegi, keda polnud aasta otsa näinud. Millegi pärast hüüatas ta mulle otsa vaadates: «Sa oled nii ilus!» Mina vastasin: «Ise oled!». Ma ei tea, võib olla kasutab tema ka BIOTOPIXit.

Biotopix tooted on saadaval rosena.ee e-poes ning Beautyfor ja Tradehouse kauplustes.

Rosena.ee e-poes on käimas erikampaania, kus registreerides Detsembris ostul sooduskoodi BIOTOPIX23, on Biotopix tooted 20% soodsamad. Lisaks saab kahe Biotopix toote ostmisel kingituseks noorendava silmaümbruskreemi Crow’s Feet (väärtus 31.90€).

Copy
Tagasi üles