Väravanäljas Madridi Real elas end väikese vastase peal välja

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Real lõi vastaste puuri täis, Javi Sanchez (pildil) sai kirja karjääri esimese värava esindusmeeskonna eest.
Madridi Real lõi vastaste puuri täis, Javi Sanchez (pildil) sai kirja karjääri esimese värava esindusmeeskonna eest. Foto: PAUL WHITE / AP / Scanpix

Sel hooajal väravalöömisega püstihädas olnud Madridi Reali jalgpallimeeskond sai viimaks püssi paukuma, alistades Hispaania karikasarjas kahe mängu kokkuvõttes 10:1 Melilla klubi. Suuri järeldusi sellest siiski teha ei maksa, sest vastased pallivad igapäevaselt alles tugevuselt kolmandas liigas.

Peatreener Santiago Solari tegi võrreldes Valencia vastu peetud viimase liigamänguga tervelt kümme vahetust, jättes algkoosseisu alles vaid poolkaitsja Marcos Llorente. Oma võimaluse saanud mehed olid aga näljased ning avakohtumise võõrsil 4:0 võitnud Real pommitas koduväljakul vastase väravat keskeltläbi iga kolme minuti tagant korra, saades lõpuks kirja 32 pealelööki.

Avapoolajal läks neist võrku kolm, kaks korda oli täpne Marco Asensio ja korra Reali särgis debüütvärava löönud Javi Sanchez. Teisel poolajal kasvatasid skoori Isco ja Vinicius Junior, enne kui saabus Põhja-Aafrikas Hispaania autonoomses enklaavis palliva Melilla tähetund - Yacine Qasmi realiseeris 81. minutil penalti. Lõppsõna jäi siiski Realile, Isco vormistas oma teise väravaga 6:1 võidu.

Üldplaanis võib aga juba veerandfinaalide eel tõdeda, et seekord möödub karikasari suurte üllatusteta. Kõrgliigaklubide võitu saab nimelt sel hooajal väärata veel vaid esiliigameeskond Gijoni Sporting, kes sai kahe mängu kokkuvõttes 4:2 jagu meistriliiga keskmikust Eibarist. Ülejäänud 15 duellist väljusid võitjana La Liga meeskonnad, omavahelistes heitlustes pidid liigakaaslaste paremust tunnistama Huesca, Alaves, Rayo Vallecano ja Celta Vigo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles