Naerukrampides Andres Sõber kalevlase katseajast: kas nad teevad talle teetanusesüsti?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kalev/Cramo korvpallimeeskond alistas Ühisliigas koduväljakul Permi Parma 93:82, saavutades viie kaotuse kõrvale hooaja neljanda võidu. Mängu kommenteerinud korvpalliekspert Andres Sõber kiitis kohtumise järel Kalevi kahte täiendust, Tanel Kurbast ja Arnett Moultried.

«Nad jätsid väga meeldiva mulje. Nad on tagasihoidlikud ja rahulikud vennad. See, mida nad andsid – julgen täitsa öelda – oli 60 protsenti. Kõik olid jõle head. Kahekesi ei saagi mängida, aga Kurbase ja selle pika jänki panus oli minu meelest üle mõistuse vägev,» sõnas Sõber. 

Seejärel võttis Sõber jututeemaks Kurbase kuulise katseaja, mis pakkus talle tohutult nalja. «Huumorirubriiki läheb muidugi Kurbase katseaeg. Kas nad teevad talle teetanusesüsti või gripivastast süsti, seda ma ei tea. Aga see on naljakas – kuu aega! Mis nad siis teevad... Kurbas läheb minema võib-olla! Nali naljaks, aga vägev igal juhul!»

Vaata ülalolevast videost, mida rääkis Andres Sõber veel pärast kohtumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles