Fotod: Ramzan Kadõrovi nõbu põhjustas kahe hukkunuga avarii, pealtnägijatelt korjati videote kartuses telefonid ära

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avariisse sattunud Žiguli.
Avariisse sattunud Žiguli. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Tšetšeenia liidri Ramzan Kadõrovi nõbu ja Šali rajooni juht Turpal-Ali Ibragimov põhjustas ränga liiklusõnnetuse, milles hukkusid ema ja tütar.

Teadaolevalt rammis Ibragimovi juhitud sõiduauto Mercedes 4. detsembri hilisõhtul Groznõis sõiduautot Žiguli, milles viibis kolmeliikmeline perekond. Neist kaks, ema ja tütar, surid saadud vigastustesse kohapeal. Mees toimetati raskes seisundis haiglasse.

Kohaliku meedia teatel korjasid Ibragimovi ihukaitsjad pealtnägijatelt mobiiltelefonid ära, et ei oleks võimalik juhtunust videosid ega fotosid avaldada. Samuti otsisid ihukaitsjad läbi läheduses asuvad majad, veendumaks, et elanike käes pole ühtki avarii videosalvestist.

Ehkki Kadõrov teab juhtunust, üritab ta vältida konflikti hukkunu sugulastega, et nad ei kuulutaks Ibragimovile veritasu. Arvatav süüdlane aga varjab end praegu Germentšuki asulas.

Tšetšeenia liiklusinspektsiooni Instagrami kontol avaldati kolm fotot sündmuspaigast. Nende juurde on märgitud vaid, et hukkusid 1996. aastal sündinud naine ja tema 3-aastane tütar. Avarii põhjustas liiga suur kiirus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Превышение скорости остается одной из основных причин дорожно-транспортного травматизма, которая уносит жизни не только взрослых, но и детей. 04.12.2018г. примерно 23:55 в г. Грозный по улице Ханкальская произошло ДТП, в результате погибла женщина 1996 года рождения и ее 3-х летняя дочь.(Дала геч дойла цун) Уважаемые участники дорожного движения! Правила Дорожного Движения – Правила жизни. #гаи #ГИБДД #пдд #культуравождения #культуранадорогах #ДетскоеАвтоКресло

A post shared by Управление ГИБДД МВД по ЧР (@ugibdd_95) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles