Venemaal mõisteti vangi tütre süütust müünud naine (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tütre süütust müünud ema kannab nelja ja poole aasta pikkust vanglakaristust.
Tütre süütust müünud ema kannab nelja ja poole aasta pikkust vanglakaristust. Foto: Vladimir Gerdo / Vladimir Gerdo/TASS/Scanpix

Venemaal mõisteti neljaks ja pooleks aastaks vangi ema, kes püüdis müüa oma 13-aastase tütre süütust rikkale pedofiilile.

35-aastasele Irina Gladkikhile määrati nelja ja poole aasta pikkune vanglakaristus katse eest müüa tütre süütus. Samuti jäi ta ilma õigusest kasvatada vanglast naastes kõnealust tütart ja oma poega.

Tütre süütust müüa kavatsenud naine vahistati, kui ta lendas Tšeljabinskist Moskvasse eesmärgiga leida mees, kes oleks nõus maksma 19 100 inglise naela õiguse eest magada tema süütu tütrega. Nimelt teeskles detektiiv süütust osta soovivat meest, pidas emaga läbirääkimisi ja andis talle üle raha. Kohe pärast seda, naine vahistati.

Naise üle peeti kohut Moskvas. Muu hulgas ilmnes kohtuprotsessi käigus, et ema oli tütre süütuse kinnitamiseks arstilt tõendi palunud. Samuti oli ema tütrest sündsusetuid fotosid teinud.

Kohtus tunnistas naine, et lendas Moskvasse eesmärgiga leida mõni jõukas mees, kes pakuks tütrega vahekorda astumise eest raha. 

Naisel oli kaks kaasosalist, kellele määrati kolme ja poole aastane vanglakaristus. Abiliste eesmärk oli leida tüdruku süütusele rikas ostja.

Tüdruk elab pärast ema süüdimõistmist koos vanemaga. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles