Maroko võimud konfiskeerisid üle tonni kokaiini

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
El Jadida.
El Jadida. Foto: /

Maroko võimuesindajad teatasid laupäeval, et konfiskeerisid rohkem kui tonni kokaiini ja vahistasid seitse inimest kahtlustatuna uimastismugeldamises Lõuna-Ameerikast Euroopasse.

Narkopolitsei informatsiooni kohaselt avastati kokaiinilast veomasinast ja kahelt aluselt sadamalinna El Jadida lähistel.

Uudisteagentuuri MAP andmetel on kõik seitse vangistatud isikut Maroko kodanikud, keda kahtlustatakse sidemetes rahvusvahelise kuritegeliku võrgustikuga, mis veab kokaiini Lõuna-Ameerika, Maroko ja Euroopa vahel.

Võimuesindajate sõnul võib operatsiooni käigus laekunud info põhjal järeldada, et kokaiin toimetati Lõuna-Ameerikast Marokosse kaubalaeval ja laaditi siis rannikuvetes ümber väiksematesse kalalaevadesse.

Maroko võimud on viimastel aastatel kätte saanud üha suuremaid narkolaste. Eelmise aasta oktoobris õnnestus konfiskeerida 2,5 tonni kokaiini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles